Kallaste linnapea tõrjub alkoholijoobes tööl olemise süüdistusi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallaste linnapea Viktor Nukka.
Kallaste linnapea Viktor Nukka. Foto: Margus Ansu

Kallaste linnapea Viktor Nukka väitel kiusab teda ja teisi linnavalitsuse liikmeid endine linnapea Jaak Üprus, kes esitab politseile nende kohta valekaebusi. Üpruse väitel on talle aga räägitud, et linnapea Nukka joob otse töökohal ja on ametiasju ajades purjus.

«Teate me oleme kõigeks valmis, et üks meie volikogu liige helistab politseisse, keskkonnaametisse. See on OK,» ütles Kallaste linnapea Viktor Nukka, vahendas Reporter.ee. «Süüdistused on täiesti alusetud.»

Linnapea korraldas tööruumides tuuri ja alkoholihaisu tunda polnud ning kõik töötajad vastasid küsimustele adekvaatselt.

Linnapea oli nõus ka alkomeetrisse puhuda, kuid konstaablit kätte ei saadud. Mees helistas õhtul toimetusse tagasi ja ütles, et Tartu linna liikluspolitsei alkomeetrisse puhudes tuli näiduks 0.

Aastatel 2002-2004 ning uuesti 2009. aasta novembris linnapeaks valitud Viktor Nukka leidis, et tegemist on näotu võimuvõitlusega.

«Täna on juba politsei meil käinud. Neile oli öeldud, et infopunktis on täna kõik töötajad purjus,» rääkis Nukka.

2008ndast 2009. aastani Kallaste linnapea ametit pidanud ja praegune linnavolikogu liige Jaak Üprus oli algselt nõus kaamera ees asja kommenteerima, kuid lõpuks otsustas siiski ümber. «Kui juba läks selliseks süüdistamiseks, siis ei taha laskuda sellele tasemele, et hakata ajakirjanduses vastastikku süüdistusi pilduma.»

Võimuvõitluse linnapea koha peale Üprus välistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles