Hiljuti omanikku vahetanud Eesti Gaas sai uue tegevjuhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Noot
Ants Noot Foto: Toomas Huik

Eesti Gaasi uueks tegevjuhiks sai eile Ants Noot, kes on 17 aastat töötanud põllumajandus- ja maaeluministeeriumi kantslerina, seni kaheliikmeline Eesti Gaasi juhatus kasvas kolmeliikmeliseks.

Noot sõnas, et töökohta pakkus talle üks Eesti Gaasi värskeid omanikke Ain Hanschmidt. Pärast arupidamist jõudis ta järeldusele, et on ühel ametikohal töötanud piisavalt kaua, ning Eesti Gaasi ees seisvad väljakutsed tundusid põnevad.

«Noot on laialdaste kogemuste ja visiooniga tugev juht, kes on end pikaaegselt tõestanud suure organisatsiooni eesotsas,» märkis Eesti Gaasis enamusosaluse soetanud valdusettevõtte Infortar AS juhatuse esimees Ain Hanschmidt pressiteates. Tema tutvus Noodiga ulatub juba 1990ndatesse, see sai alguse ettevõtes Hansatee, kus Noot töötas enne põllumajandusministeeriumisse minekut. Ta selgitas, et Eesti Gaasil on tunduvalt rohkem konkurentsi kui veel hiljuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles