Politsei otsib taga mitmes röövis kahtlustatavat noormeest (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Politsei otsib taga 21-aastast noormeest, keda on alust kahtlustada pandimaja röövimises Kohtla-Järvel ning juveelipoe röövis Rakveres.

12. märtsil kella 16.10 paiku sisenes kurjategija Kohtla-Järvel asuvasse pandimajja ja röövis noa ähvardusel ehteid ja sularaha, teatas Ida prefektuur.

Eile kella 17.40 paiku sisenes kurjategija Rakveres Laada tänaval asuvasse juveelipoodi ja rööviti noa ning relvataolise eseme ähvardusel 4000 euro väärtuses kuldehteid ja sularaha.

Politseil on mõlema teo toimepanemises alust kahtlustada pildil olevat 21-aastast meest.

Mees on ligikaudu 180-185 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehitusega ja tema kaela vasakul küljel on tätoveering. Temaga kokkupuutel tasub olla ettevaatlik, sest mees võib olla ettearvamatu käitumisega ja ohtlik.

Politsei alustas mõlema juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku röövi paragrahvi järgi. Kohus võib süüdimõistmisel sellise teo eest karistada 3-15-aastase vangistusega.

Politsei palub kõigil, kellel on informatsiooni mehe võimaliku asukoha kohta, sellest teada anda numbril 5782 4831 või 5886 2425.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles