Tallinna linnamuuseum korraldab koolivaheajal linnalaagri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnamuuseum.
Tallinna Linnamuuseum. Foto: Liis Treimann.

Tallinna innamuuseumis toimub 6. ja 7. jaanuaril kella 10.30-15 linnalaager «Talverõõmud Tallinnas» , kus räägitakse, kuidas vanasti talveaega veedeti, mängitakse keskaegseid lauamänge ja meisterdatakse neid ka ise, samuti tutvutakse  muuseumiga.

Linnamuuseumi korraldatav laager on suunatud lastele ja noortele vanuses 10-15 eluaastat. Mõlemal laagripäeval pakutakse ka kerget sooja lõunat.

Osavõtutasu on 15 eurot ehk 234,7 krooni. Linnalaagrisse saab registreerida kuni 3. jaanuarini meiliaadressil ade.lehtse@linnamuuseum.ee 

Täpsema kava - www.linnamuuseum.ee/linnamuuseum 

Tallinna vanalinna südames asuva linnamuuseumi hoone ajalugu ulatub tagasi 14. sajandisse. Kõrge kelpkatuse all olev stiilse teravkaarse portaali ja uhke kaksikaknaga hoone on tüüpiline keskaegne elamu. Maja kuulus sajandeid linna nimekaile kodanikele – kaupmeestele ja raehärradele. Muuseumiks kohandati hoone aastatel 1963-1965, praeguse ilme sai see renoveerimise käigus aastail 1997-2000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles