Kopli süstlavahetuspunkt kolitakse teise kohta

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalike elanike esindaja Julia, kirjanik Kaur Kender ja Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid rahvakoosolekul, kus tehti teatavaks otsus, et hiljemalt saja päeva pärast on süstlavahetuspunkt Erika tänavalt läinud.
Kohalike elanike esindaja Julia, kirjanik Kaur Kender ja Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid rahvakoosolekul, kus tehti teatavaks otsus, et hiljemalt saja päeva pärast on süstlavahetuspunkt Erika tänavalt läinud. Foto: Jaanus Lensment

Juba aastaid Põhja-Tallinna elanikke häirinud Erika tänava süstlavahetuspunktile leitakse suveks uus asukoht.

«Andke mulle sada päeva ja selle aja jooksul me leiame süstlavahetuspunktile uue asukoha. Võib-olla varem, aga hiljemalt 15. juuliks lõpeb Erika tänaval süstalde vahetamine ära,» lubas Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid eile õhtul toimunud koosolekul kohalikele elanikele.

Praegu tegutseb Nelli Kalikova juhitava AIDSi Tugikeskuse süstlavahetuspunkt Erika 5a viiekorruselise kortermaja esimesel korrusel. Lisaks süstlavahetusele saavad narkomaanid seal ka metadoonravi. Praeguste plaanide järgi jätkub keskuses võõrutusnähtude leevendamiseks mõeldud metadooni jagamine kuni aasta lõpuni, mil MTÜ ja linnaosavalitsuse vaheline leping lõpeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles