Kontorist sai linn tänavate, parkide ja kogukondadega

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Net Group lahendas oma ruumikujunduse linnaruumina, mille keskmes on Raekoja plats, kust kõik läbi käivad.
Net Group lahendas oma ruumikujunduse linnaruumina, mille keskmes on Raekoja plats, kust kõik läbi käivad. Foto: Mihkel Maripuu

Kui tarkvaraarendusega tegelev Net Group pealinnas uude majja kolis, nägi juhtkond selles võimalust töökeskkond ümber kujundada nii, et see soodustaks hea sisekliima loomist. Tulemuses ei pidanud keegi pettuma.

«Tegime ajalugu ehk pöörasime traditsioonilise suhtekorralduse pea peale ja ehitasime üles terve aasta jagamismajanduse põhimõttel. Sellest sai väga vahva projekt. Mitte suhtekorraldusbüroo ei teinud aasta läbi tööd, kuidas luua ja hoida tööandja brändi, vaid töötajad ise tegutsesid tööandja kuvandi loomisel,» kommenteerib tehtut suhtekorraldaja Aune Past.

Kui Net Group rohkem kui aasta tagasi endale kauni vaatega Ülemiste järvele ja Tallinna linnale uued ruumid sai, kutsus firma tegevjuht Priit Kongo töötajad kokku ja palus neil ideid pakkuda. Mõte teha keskele üks suur ühine ruum ja paigutada selle ümber töötoad sündis üsna kähku. Sisekujundaja abiga saigi uuest kontorist peagi IT Pealinn, kus on oma Raekoja plats, mets, rand ja tänavad. Suhtekorraldaja mõtles välja, kuidas inimesed omavahel paremini suhtlema panna ja ühine narratiiv kujundada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles