Teetööd Triigi sadama lähedal võivad häirida praamile minejaid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triigi sadam.
Triigi sadam. Foto: Küllike Rooväli

Saaremaal Leisi-Triigi teelõigul alanud ehitustööd võivad häirida Triigi sadamasse praamile kiirustavaid autosõitjaid, kirjutab ajaleht Saarte Hääl.

Tee-ehitustööd toovad kaasa muudatusi liikluses ja välistatud pole ka ootamatud seisakud.

Maanteeameti Kuressaare esinduse juhtivinsener Toomas Magus rääkis seoses Leisi–Triigi 1,8 kilomeetri pikkuse riigitee alanud rekonstrueerimisega ajalehele, et kuna praegune tee on kitsas, võib teeremont põhjustada parvlaevale kiirustajatele ebameeldivusi.

Ehkki töövõtja peab oma tööd planeerima selliselt, et inimesed jõuaksid õigeaegselt laevale ja laevalt tulijad pääseksid ehitusobjektilt normaalselt läbi, võib alati ette tulla ootamatusi. Kuid ka ootamatuste korral ei tohi liiklus seista rohkem kui viis minutit.

Kui aga enne parvlaeva väljumist peaks ikkagi liiklusseisak tekkima, siis informeerivad teemeistrid sellest kohe sadamat, et laev teaks viivitusega arvestada ega jätaks kedagi sadamasse maha, kinnitas Magus.

Rekonstrueerimise käigus ehitatakse praegune viie meetri laiune Leisi–Triigi teelõigu teekate seitsme meetri laiuseks.

Tööd lõpetatakse 30. juunil.

Triigi sadama kaudu peetakse ühendust Hiiumaa Sõru sadamaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles