Heleia Nestal Zibo: algul võtsin isiklikult, et miks inimesed mind tervitada ei taha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heleia Nestal Zibo.
Heleia Nestal Zibo. Foto: Sander Ilvest

Kui brasiillanna Heleia Nestal Zibo kümme aastat tagasi Eestisse näo- ja lõualuu kirurgina tööle tuli, tundus talle, et eestlased kõnelevad liiga kiiresti. Temperamentne naine suudab nüüd vajaduse korral rääkida meist soravamalt ja kohati õigemini. Sellegi intervjuu andis ta sulaselges eesti keeles.

Heleia Nestal Zibo sai üksteist aastat tagasi esimest korda Tallinna lennujaama jõudes paraja šoki osaliseks – Brasiilia 40-kraadisest kuumusest meie 25-kraadisesse pakasesse saabumine mõjus kui jäine dušš. Eestisse ei tulnud ta aga sugugi mitte uudishimust; tõukejõuks sai hoopis armastus eesti mehe vastu. Rene Zibo töötab Swedbanki kinnisvara osakonna suurkliendi haldurina, kuid noorte tutvumise ajal tegutses ta hoopis Belize’is ning kokku viis neid internet. Möödus kaugelt üle poole aasta, enne kui vestlus piltide vahetamise ning esimese kohtumiseni viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles