Korruptsioonikirves endise võrdõigusvoliniku kohal (11)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli juures ei tohi avaldada ühtegi minu fotot, sest te ei ole selleks luba küsinud,» kirjutas endine võrdõigusvolinik Mari-Liis Sepper eile Postimehe ajakirjanikule. See pilt on tehtud mullu juunis avalikul üritusel, kus Sepper andis ülevaate oma büroo 2014. aasta tegevusest.
Artikli juures ei tohi avaldada ühtegi minu fotot, sest te ei ole selleks luba küsinud,» kirjutas endine võrdõigusvolinik Mari-Liis Sepper eile Postimehe ajakirjanikule. See pilt on tehtud mullu juunis avalikul üritusel, kus Sepper andis ülevaate oma büroo 2014. aasta tegevusest. Foto: Tairo Lutter

Uurimise all on endine soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Mari-Liis Sepper (37), kes sõlmis volinikuna õigusabilepingu oma venna Kalle-Kaspar Sepperi (36) ja viimase osalusega advokaadibürooga, huvide konfliktiga tegeleb keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude talitus.

«Toetuse saaja on strateegilise hagelemise teenuse tellimisel eiranud huvide konflikti ja korruptsioonivastast seadust.» Nii otsese kriitika väljastab eksvolinik Sepperi aadressil rahandusministeeriumi värske audit, mis analüüsib Norra abiraha kasutamist võrdõigusvoliniku büroos aastatel 2009–2014.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles