Linnaosavalitsus aitab Lasnamäe põlenguohvrite lähedasi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe hukkunuga tulekahju Tallinnas Linnamäe teel.
Kahe hukkunuga tulekahju Tallinnas Linnamäe teel. Foto: Põhja päästekeskus

Lasnamäe linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande komisjon eraldab pühapäevase tulekahju ohvrite lähedastele rahalise toetuse.

Lasnamäe linnaosavalitsus teatas seoses Linnamäe tee korterelamus toimunud traagilise põlenguga, et linnaosa sotsiaalhoolekande osakond on olnud kontaktis ja kohtunud õnnetuses hukkunute lähedasega ning avaldab kaastunnet hukkunute omastele.

Linnaosavanem Maria Jufereva ütles, et järgmisel nädalal kogunev sotsiaalhoolekande komisjon eraldab ohvrite lähedasele rahalise toetuse. «Teame, et sotsiaalmeedia kaudu on samuti alustatud toetuse kogumist ja seetõttu täname kõiki inimesi hoolivuse ja kaastunde eest, sest see traagiline juhtum šokeeris ning puudutas meid kõiki sügavalt,» sõnas Jufereva. 

Lasnamäel Linnamäe teel puhkes pühapäeva hommikul korterelamus tulekahju, milles hukkusid mees ja kaks last, põlengus sai kannatada ka naine, kes viibib haiglaravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles