Keskerakonda toetab vaid seitse protsenti eestlastest (1)

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Eero Vabamägi

Keskerakonna toetus eestlaste hulgas on aprillis langenud seitsmele protsendile, selgub BNSi tellitud TNS Emori uuringust. Märtsis oli see Emori teatel veel 11 protsenti.

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles, et selline toetuse vähenemine eestlaste hulgas teda muretsema ei pane. «See, et toetus oli üks kuu seitse protsenti, ei tähenda, et järgmine kuu ei võiks olla 13 või 15 protsenti. See ei peegelda tegelikkust, ma arvan, et toetus on tegelikkuses ikkagi suurem,» ütles Karilaid.

«Kui me võtame nõnda, et IRLil on kuus protsenti (kogutoetus oli märtsis kuus, aprillis seitse protsenti – toim), siis on see jätkuvalt ju positiivne. Rahvuslik konservatiivne erakond, mis on kaua tegutsenud vaid eestlaste leeris, ja toetus on kuus protsenti… Ma arvan, et selles valguses on kõik hästi,» arvas Karilaid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles