Pakiautomaatide võrgustikku kasvatav Omniva saab uue konkurendi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on Omniva pakiautomaadid varasemast populaarsemad.
Tänavu on Omniva pakiautomaadid varasemast populaarsemad. Foto: Kris Süld / Sakala

Omniva avab järgmisel aastal Balti riikides pakiautomaatide võrgustiku partneritele, tänu millele saavad logistikafirmad kasutada Omniva automaate  ka oma pakkide saatmiseks. Pakiautomaatide turule on aga uue firmana tulemas Collect.Net.

«Omnival on nii Eesti kui kogu Baltimaade suurim pakiautomaatide võrgustik ning näeme, et selle avamine teistele partneritele annab tuult tiibadesse kogu hoogustuvale e-kaubandusele,» ütles Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos. Ta märkis, et ehkki oma võrgustiku jagamises võib esmapilgul näha konkurentsieelisest loobumist, usub ettevõttena praegusel juhul pigem koostöö edasiviivasse jõudu, mitte omavahel võistlevate taristute ehitamisse. 

Pakiautomaatide võrgustiku avamine partneritele Eestis, Lätis ja Leedus eeldab tarkvaraarendust, et nii logistikafirmad kui ka pakisaajad saaksid pakiautomaatide kiirelt ja lihtsalt kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles