Tallinn tunnustas tänavust parimat lumemurdjat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linna lumemurdja 2016 tiitli võitisEnda Treial.
Tallinna linna lumemurdja 2016 tiitli võitisEnda Treial. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Lillepaviljonis toimunud pidulikul üritusel andis abilinnapea Kalle Klandorf  tunnusauhinna konkursi «Tallinna linna lumemurdja 2016» võitjale  Enda Treialile Õismäelt, kelle ülesandeks on heakorra tagamine KÜ Martna Õismäe tee 15,17 ja 19 puhastusalal.

Klandorf ütles tunnusauhinda üle andes, et  «Lumemurdja» konkurss  ei ole ainult jää ja lumetõrjega seonduv vaid aastaringne koduümbruse  korrastamine. Hooldada tuleb kinnistuga piirnevaid kõnniteid, laste mänguväljakuid, prügimaju ja autode parkimiskohti. «Enda Treiali suhteliselt suurel puhastusalal on  lume- ja libedusetõrje sõltumata ilmaoludest ja nädalapäevast alati eeskujulikult tehtud ja korrusmaju ümbritsevad haljasalad on aastaringselt hooldatud,» lausus Klandorf.

Lumemurdja konkursi korraldustoimkond otsustas sel aastal tunnustada ka  Andrei Trusovit Lasnamäelt, kelle puhastusalaks on KÜ Majaka tn 5 puhastusala ning Maria Sidorovat Mustamäelt, kelle puhastusalaks on KÜ Kuklase 15.

Linnaosavalitsuste esindajad tunnustasid kõikide  linnaosade majahoidjaid, kes olid linnaosadest elanike poolt lumemurdja konkursi kandidaatideks esitatud.

Konkursi «Tallinna linna lumemurdja» eesmärgiks on välja selgitada ja tunnustada Tallinna linnas tegutsevate ühistute ning erakinnistute puhastusaladel töötavaid eeskujulikke majahoidjaid, kelle ülesanneteks on lume- ja libedustõrje teostamine ning liikumistingimuste tagamine talveperioodil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles