Tallinnast veeti öösel välja 13 275 kuupmeetrit lund

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äravedamata lumi Tallinna kesklinnas.
Äravedamata lumi Tallinna kesklinnas. Foto: Toomas Huik

Tallinna tänavatel töötas öösel kokku 157 tänavapuhastusmasinat ja 27 käsibrigaadi. Tänavatele puistati 111 tonni kloriide ja 33,6 tonni sõelmeid.

Põhiliselt laiendati sõiduradasid ja ühistranspordipeatustest väljasõite. Käsibrigaadid rookisid lund ülekäikudel, kõnniteedel ja ühissõidukite peatustes.

Kesklinnast veeti välja 6925 kuupmeetrit ja vanalinnast 1355 kuupmeetrit lund, lõuna- ja idapiirkonnast veeti ära kokku 2850 kuupmeetrit ning põhja- ja läänepiirkonnast 2145 kuupmeetrit lund.

Kesklinnas puhastati, veeti lund välja ja laiendati sõiduradu  Tatari tänaval, Kaupmehe tänaval, Kauka tänaval, Maneeži tänaval, Koidula tänaval (pool tänavast) ja Vilmsi tänaval (pool tänavast), lund veeti ära ka Pärnu maantee 66 parklast.

Ida puhastuspiirkonnas veeti lund minema Majaka tänavalt, Ranniku teelt (Pansioni bussipeatusest Lodumetsa teeni) ja Merivälja teelt (Kloostrimetsa tee – Randvere tee).

Lõunapiirkonnas veeti lund ära Valdeku tänavalt  alates Männiku teest ja Vabaduse puiesteelt Pärnu maanteest alates.

Põhjapiirkonnas teisaldati lund Paldiski maanteelt (Endla – Paldiski mnt 65) ja trollipargi esiselt platsilt, samuti Sõle tänava  ja Paldiski maantee ristmikult ning Sitsi tänavalt Sõle  ja Kopli tänava vahelise lõigu paremalt teepoolelt.

Läänepiirkonnas  veeti lumi välja Tammsaare tee – Ehitajate tee ristmikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles