Tallede sündimise kõrgaeg

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored miiluvasikad.
Noored miiluvasikad. Foto: Maaja Kitsing

Nädalavahetusel algab loomaaias suvehooaeg: loomaaia kassad jäävad avatuks kella 19ni, loomaaias võib jalutada kuni kella 21ni. Laupäeval, aprilli viimasel päeval pääseb loomaaeda veel talviste hindadega, alates 1. maist aga hakkavad kehtima suvehinnad. Mais hakkab tööle ka zoo seikluspark.

Aprilli lõpp tõi loomaaeda poegimiste laine: möödunud reedel sündis ameerika piison, laupäeval teine takiinitall ja tagakaspia uriaal, pühapäeval buhhaara uriaal, teisipäeval kaks miiluvasikat (pildil) ja veel üks buhhaara uriaal, kesknädalal miilu ja tagakaspia uriaal ning reedel veel üks tagakaspia uriaal ja laste loomaaia kääbuskitsekarja kaks viimast tallekest.

Troopikamajas saab uudistada 3. aprillil sündinud kolme surikaadipoju tegemisi. Paksunahaliste maja aafrika savannielevandid Fien ja Draay aga tuletavad taas maalimist meelde, et innustada suve hakul loomaaia puure ja aedikuid värvima tulevaid vabatahtlikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles