Saaremaal hukkus liiklusõnnetuses mootorratturi kaasreisija

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna õhtul kella 19 paiku juhtus Saaremaal Lääne-Saare vallas liiklusõnnetus, milles sai eluohtlikke vigastusi mootorratturi kaasreisija, tagaistmel istunud 51-aastane mees, kes suri hiljem kiirabiautos.

Kell 18.46 sai politsei teate, et Saaremaal Lääne-Saare vallas Vaivere külas on Lilbi-Vaivere tee 3. kilomeetril mootorratas teelt välja sõitnud. Esialgsetel andmetel oli mootorratta juht, 34-aastane mees, kaldunud lauges kurvis teelt välja ning sõitnud seejärel vastu puud.

Politseil on alust arvata, et juht oli õnnetuse toimumise hetkel joobes. Juhil oli peas kiiver, kuid paraku puudus kiiver kaasreisijal, kes sai õnnetuse tagajärjel eluohtlikke vigastusi. 51-aastane mees suri hiljem kiirabiautos.

Kuressaare politseijaoskonna välijuhi Tambet Olli sõnul olid inimesed loonud eeldused traagilisteks tagajärgedeks. «Mootorrattaga sõites tuleb alati kanda kiivrit ja ükskõik millist sõidukit juhtides peab olema kaine. Kindlasti tuleb vältida olukordi, kus kaasreisijana usaldatakse oma elu ja tervis joobes juhi kätesse,» selgitas Oll.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles