Savisaar nimetas «tõekomisjoni» raportit teisejärguliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar teatas pressikonverentsil Keskerakonna «tõekomisjoni» moodustamisest.
Edgar Savisaar teatas pressikonverentsil Keskerakonna «tõekomisjoni» moodustamisest. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ei olnud nõus Keskerakonna «tõekomisjoni» raportit kommenteerima, suunates teisejärgulised küsimused teistele inimestele vastamiseks.

Postimees.ee palus linnavalitsuse nõuniku vahendusel Edgar Savisaare kommentaari Keskerakonna juhatuse moodustatud «tõekomisjoni» täna avaldaldatud raportile.

«Linnapea soovitab Teil nendes küsimustes pöörduda kirikuskandaali tõekomisjoni esimehe Kalle Klandorfi poole, kuna linnapea aeg on praegu pühendatud küsimustele, mis käsitlevad hinnatõusu, uute töökohtade loomist ning inimeste lahkumist kodumaalt. Teisejärgulised küsimused on jagatud ära teiste inimeste vahel, kes neile heameelega vastavad,» vahendas nõunik Savisaare sõnu.

Samuti jättis Savisaar vastamata küsimusele, kas kavatseb oma au ja väärikuse kaitseks kohtusse pöörduda, nagu komisjon oma järeldustes soovitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles