Ratturid ekslesid öises rabas

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Ööl vastu tänast ekslesid kaks jalgratastega naist mitu tundi Viljandimaal Parika rabas, enne kui neil õnnestus taas laudtee üles leida.

Ühe eksinu sõnul jõudsid nad Parika Väikejärve äärde just selleks ajaks, kui hakkas hämarduma, kirjutab Sakala. Kuna Regio kaart näitas, et rada läheb edasi vaatamisväärsuse juurde, otsustati veel veidi edasi minna.

«Ühel hetkel, kui juba pimedaks oli läinud, oli aga rada kadunud,» meenutas naine. «Kahjuks otsustasime tagasiminemise asemel ühe valgema koha poole suunduda, sest arvasime seal olevat tee.»

Loodetud pääsemistee asemel jõudsid naised lihtsalt veidi lagedamasse kohta rabas ning olid igasugused orientiirid kaotanud. Mõnda aega üritasid nad rattaid mätaste vahel lükates ise välja pääseda, kuid kuna see ei õnnestunud, helistasid eksinud kell 22.32 politsei hädaabinumbrile.

Naistele saadeti appi patrull, kes püüdis tee peal helisignaaliga märku andes neid õigesse suunda juhatada. Enne kui sõbrannad seda kuulsid, sattusid nad aga ise laudteele ning jõudsid veidi pärast südaööd rabast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles