Lauluväljak täitub laupäeval hobiautodega

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BHRA

Laupäeval, 7. mail, algusega kell 12 algab Tallinna Lauluväljakul suur hobisõidukite kogunemine ning näitus.

Lauluväljakule oodatakse osalema kokku üle 400 sõiduki. Näitus on pealtvaatajatele tasuta.

Üritusel on esindatud Ameerika päritolu- ja muud hobiautod, tuuningautod, veoautod, mootorrattad ning jalgrattad. Eesti Autospordi Liidu poolt on esindatud erinevate distsipliinide võistlussõidukid. Rasketehnika poolt on väljas kaks Eestis ümberehitatud unikaalset Scania sadulveokit. Maanteeameti ja Politsei poolt on kohal pöörlev auto ja avariibuss. Avatud on ala lastele ning Jänku Juss mängib lastega liiklusmänge. Tegevust ning vaatamist jätkub tervele perele.

Päeva keskel, kell 14 annab Põhja prefekt politsei nimel üle eeskujuliku liikleja tunnustuse kutselistele bussijuhtidele, kes on silma paistnud hooliva ja eeskujuliku sõidustiili poolest. Sõidukid on pargitud Lauluväljaku territooriumile kuni kella 16ni. Pärast seda algab sõidukite paraadsõit, mis võtab esialgu suuna Piritale. Sellele järgneb tagasipööre kesklinna. Kruiis lõpeb Järve Keskuse parklas.

Laupäevane hobiautode ühisüritus lõpetab Eeskujuliku liiklemise nädala ning võtab kokku nädala jooksul toimunu ning räägitud teemad. Eeskujuliku liiklemise nädala eesmärk oli pöörata kõikide liiklejate tähelepanu eeskujulikule ja ohutule liiklemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles