Alkohol kergejõustikukoondise noortelaagris (2)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergejõustikuliidu juhtkond peab lahendama äsja avalikuks saanud juhtumi, kus koondise heitealade peatreener tõi mullusuvises noortekoondise laagris Valgamaal Käärikul grilliõhtuks välja alkohoolsed joogid.

«Jah, minu viga,» tunnistas kergejõustikuliidu heitealade juht. Tagantjärele targana ütles ta, et alkohoolsete jookide lauale toomine polnud kõige targem tegu. «Ehk pidanuks me treeneritena need õlled ära jooma sauna eesruumis, mitte seal laua taga koos noorte sportlastega,» rääkis ta.

Meest ootab sel teemal aga veel ees põhjalikum aruandmine alaliidus. Selle president Erich Teigamägi pole juhtunu üle rõõmus. «Alkohol noorte spordilaagris on kindlasti taunitav,» ütles ta.

Teigamäel on keeruline kauaaegset koostööpartnerit ja heitealade vedajat  kaitsta. Enne otsuse tegemist tahab ta oma kõrvaga kuulda selgitusi. Sellega peab ta aga ootama järgmise nädalani, sest treener oli eilseni heitjatega laagris Hispaanias.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles