Prillivaras murdis turvamehel käeluu

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvafirma G4S-i tööruumid Viru keskuses.
Turvafirma G4S-i tööruumid Viru keskuses. Foto: Mihkel Maripuu

Turvafirma G4S pidi eelmisel nädalal agressiivsete pättide pärast kolm oma töötajat traumapunkti saatma, neist ühel murdis prillivaras õlavarreluu.

Neljapäeval märkasid G4Si turvatöötajad ühes Tallinna kaubanduskeskuses kahtlaselt käituvat meesterahvast ning palusid tal järgneda turvaruumi. Turvaruumi polnud mees nõus minema ning püüdis põgeneda, teatas firma pressiesindaja.

Põgenemisel ja kinnipidamisel tekkis rüselus, mille käigus sai vigastada turvatöötaja õlg ning hiljem traumapunktis tuvastati õlavarreluu murd. Kinnipeetu oli püüdnud kaubanduskeskusest lahkuda kahe paari prillidega, mille maksmus ületas 6000 krooni.

Kolmapäeva õhtul pöördus aga Keilas parkimisplatsi juures turvatöötajate poole kaubikujuht, kelle sõiduki akna olid just kaks noormeest kiviga katki visanud.

Turvatöötajad said kannatanu abiga noormehed kätte, kuid kinnipidamisel auto akna lõhkunud noormehed ründasid turvatöötajaid. Enne kui noormeestel käed raudu said, õnnestus ühel neist turvatöötajat näkku lüüa.

Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva aitasid turvatöötajad ühes Tallinna baaris teenindajatel purjus külastajat välja saata. Baari ees ründas purjus mees turvatöötajat ning rüseluse käigus sai kannatada turvatöötaja nägu.

Kõik neli kehavigastusi põhjustanud ründajat peeti kinni ja anti politseile üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles