Esimesel kolmel kuul viibis haiglas 61 000 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervise Arengu Instituut avaldas aasta esimese kvartali statsionaarsete ravivoodite kasutamise statistika, mille järgi käis haiglaravil üle 61 000 inimese. Eelmise aasta esimese kvartali lõpuga võrreldes on ravivoodite arv vähenenud ühe protsendi ja hospitaliseeritute arv kahe protsendi võrra.

Haiglates oli märtsi lõpus kasutusel 7214 ravivoodit, millest 61 protsenti olid aktiivravivoodid. Ülejäänud olid tuberkuloosi-, psühhiaatria- ja iseseisva statsionaarse õendusabi voodid.

Kõigi ravivoodite peale kokku kestis ühe patsiendi ravi keskmiselt veidi üle kaheksa päeva ja ühe ravivoodi kohta osutas haigla kvartali jooksul statsionaarset arstiabi keskmiselt ligi üheksale patsiendile. Aktiivravivoodite puhul oli ravi kestus lühem, peaaegu kuus päeva, ja ühe aktiivravi voodi kohta käis kvartali jooksul haiglast läbi keskmiselt 12 patsienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles