Keskpartei 12 piirkonnajuhti tahavad Savisaart presidendikandidaadiks (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna 12 piirkonna esimehed tegid esmaspäeval erakonna esimehele Edgar Savisaare ettepaneku kandideerida presidendivalimistel.

«Me näeme, et Eesti vajab presidenti, kes mõtleks laiemalt ja oskaks ühendada ühiskonda, teha suuri asju ja tarku otsuseid,» vahendas erakonna pressiesindaja BNS-ile kandideerimisettepaneku teinud piirkondade juhte.

«Eesti vajab presidenti, kes oma otsustes lähtuks just Eesti rahva huvidest. Leiame, et Edgar Savisaar vastab kõige paremini nendele kriteeriumitele ning loodame, et ta otsustab presidendiks kandideerida,» rõhutasid piirkondade juhid.

Savisaart soovivad presidendikandidaadiks Olga Ivanova, Tiit Terik, Helmut Hallemaa, Enno Tamm, Eha Võrk, Mihhail Kõlvart, Aini Härm, Siret Kotka, Juhan Hindov, Andrei Novikov, Jaanus Karilaid ja Yana Toom.

Möödunud nädalal avaldas valmisolekut saada Keskerakonna presidendikandidaadiks riigikogu fraktsiooni aseesimees Mailis Reps. Selle peale teatas erakonna aseesimees Jaanus Karilaid, et hoopis fraktsiooni liige Peeter Ernits oleks hea kandidaat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles