Fotod: Luigetiigil avati rahvusvaheline näitus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval avati Kadrioru Luigetiigil rahvusvaheline skulptuuri- ja installatsiooninäitus Pond Vita, mis  koosneb 16 eriilmelisest skulptuurist ja installatsioonist.

Tööde idee, vorm ning kasutatud materjalivalik on olnud vaba ning kunstniku otsustada. Skulptuurid on ideeliselt seotud vee või pargiga ning on valmistatud ilmastikukindlatest materjalidest, mis annavad ainest unistusteks ja mõttemängudeks.

Näitusel osalevad Ingrid Enarsson, Annika Heed, Olle Magnusson ja  Gunnar Carl Nilsson Rootsist, Lars Waldemar, Soren Schaarup ja Stinne Teglhus, Misja Kristoffer Rasmussen ja Peder Istad Taanist ning Elo Liiv, Toomas Altnurme, Mari-Liis Tammi, Aime Kuulbusch, Terje Ojaver, Tiiu Kirsipuu, Gea Sibola-Hansen ja Hannes Starkopf Eestist.

Näitus jääb avatuks Kadrioru suvehooaja lõpuni ning suletakse koos festivaliga «Valgus kõnnib Kadriorus» 15. septembril.

Näituse korraldajad on Eesti Kujurite Ühendus ja Tallinna kommunaalamet ning näitust toetavad Tallinna linnavalitsus ja Rootsi  suursaatkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles