Kas Savisaar hakkab abilinnapeadega arveid õiendama?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf ja Arvo Sarapuu.
Kalle Klandorf ja Arvo Sarapuu. Foto: Peeter Langovits

Võimukoridorides levib kulutulena jutt, et Keskerakonna esimees, praegu ametist kõrvaldatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar kavandab sõnakuulmatute abilinnapeade umbusaldamist linnavolikogus.

Esimestena peaksid sule sappa saama ettevõtlus- ja keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Arvo Sarapuu ning kommunaalvaldkonna eest vastutav Kalle Klandorf. Nende ja ka ülejäänud abilinnapeadega olevat Savisaar tülli pööranud siis, kui linnavalitsus tegi tal Hundisilmal külas olles ettepaneku linnapeaametist loobuda ning asuda volikogu esimehe kohale. Eile hommikul kinnitasid anonüümsed allikad, et kahe abilinnapea umbusaldamine on kindel.

Tallinna linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Toivo Tootsen lükkas eile ringlema hakanud jutu resoluutselt ümber. «Ei ole, ei ole. See on nii umbluu jutt, kui veel vähegi olla saab,» ütles Tootsen ja pakkus, et keegi on huvitatud desinformatsiooni levitamisest. Ka Savisaar lükkas oma sotsiaalmeedia kontol sellesisulise info ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles