Fotod: munitsipaalpood sai kaheaastaseks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval tähistas Tallinna munitsipaalpood Lipo oma teist sünnipäeva, sel puhul loositi kõikide ostjate vahel välja 15 toidukorvi.

Ostjaid tervitas abilinnapea Arvo Sarapuu, kelle sõnul on linnapood kahe tegevusaasta jooksul tõestanud oma vajalikkust ning rahva seas menukaks ostukohaks muutunud.

«Kuna linna eesmärgiks on Lipo näol eeskätt parandada väiksemate sissetulekuga inimeste toimetulekut, siis ei tööta ilmselgelt linnapood kasumi teenimise nimel ega konkureeri suurte kaubanduskettidega,» ütles Sarapuu, kes lõi sünnipäevapeol ostjatega tantsu.

Tallinna Turgude direktori Tiia-Liis Jürgensoni sõnul on viimase aasta jooksul tehtud Lipos umbes 612 000 ostu, mis näitab samuti, kui vajalik on linnapood linlastele. «Jätkuvalt on meie ostjate seas külastajaid üle terve Tallinna, lisaks veel ka lähipiirkondade inimesed,» tõdes Jürgenson.

Linnapood asub Lasnamäel aadressil Punane 48a ning on avatud iga päev kell 9-19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles