Välismaa lühiuudised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendikandidaadid Hillary Clinton ja Donald Trump
USA presidendikandidaadid Hillary Clinton ja Donald Trump Foto: SCANPIX

Clinton arvustas Trumpi

USA presidendiks pürgiv demokraat Hillary Clinton nimetas oma vastaskandidaati, vabariiklast Donald Trumpi «ohtlikuks ja ebaadekvaatseks», viidates mehe viimase aja käitumisele ja sõnavõttudele, vahendas CNN. «Trumpi ründav suhtumine briti poliitikutesse, tema valmisolek lävida Põhja-Korea diktaatori Kim Jong-uniga, tema arvamus, et USA peaks NATOst lahkuma – see kõik loob väga murettekitava pildi,» rääkis Clinton.

Mafioosod tulistasid loodusemehe sõidukit

Sitsiilia looduskaitseala direktor pääses napilt eluga maffia läbi viidud öisest atentaadist, kirjutas Telegraph. Nebrodi rahvuspargi juht Giuseppe Antoci on saanud viimase kahe aasta jooksul Sitsiilia Nostra maffiarühmituselt mitu tapmisähvardust ja nüüd üritati neid täide viia. Kolmapäeva varahommikul sunniti Antoci auto peatuma ja tema pihta avati tuli. Mees pääses eluga tänu teda saatnud politseieskordile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles