Nelja lapse pisarad (3)

Irina Kablukova
, vene toimetuse päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Internet lausa plahvatas uudise peale, et 11. mail viisid politseinikud ja munitsipaallastekaitsjad Tallinna lasteaiast ja koolist minema neli alaealist last, kaks venda ja kaks õde. Nende vanaema ja onu toetuseks tekkisid sotsiaalmeedias kohe grupid ning aktivistid asusid maruliselt tegutsema. Vanaema süüdistatavat vägivallas lastelaste suhtes ja muu hulgas selleski, et nood käinud tänaval kerjamas; samuti ei olevat laste elamistingimused kannatanud mingit kriitikat.

Sõnaga, uudis sai suurt vastukaja ning hakati juba koguma allkirju taotlusele lõpetada väljakannatamatu olukord ja anda lapsed vanaemale tagasi. Den za Dnjom otsis üles kõik selle loo tegelased ning kohtus ka «kurja juure» ehk vanaemaga. Saanud teada asjaga seotud perekonna elu keerdkäikude üksikasjad, otsustasime tema nime mainimata jätta, et sünnist saati kannatama pidanud lastele mitte veel rohkem kahju tekitada.

Probleemne perekond

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles