Sillamäel hukkusid tulekahjus ema ja tütar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede hilisõhtul puhkes Sillamäel asuvas kortermajas tulekahju, milles kaotasid elu 34-aastane naine ja nelja-aastane tüdruk. Tulekahju ajal viibisid korteris ka 36-aastane mees ning nelja-aastane poiss, kes said ise korterist välja. Poiss toimetati haiglasse, meest aitas kohapeal kiirabi, haiglaravi ta ei vajanud, teatas Ida päästekeskus.

Reedel kell 23.08 teatati häirekeskusele tulekahjust Sillamäel Ranna 39 asuvas kortermajas. Esimesena jõudsid kohale Sillamäe päästekomando päästjad. Suitsu tuli neljakorruselise maja teisel korrusel asuva korteri akendest. Päästjad läksid majja ning kell 23.39 leidsid nad korterist hukkunud naise ja kell 23.46 hukkunud lapse.

Tulekahju ajal tuli evakueerida ka maja kolmanda ja neljanda korruse elanikud, kokku neli inimest. Kahele inimesele evakueeritud korteritest andis kiirabi esmaabi. Tulele saadi piir kell 00.03 ning kustutati lõplikult kell 00.43.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles