Kuressaares prantsatasid sõiduteele ehitustellingud (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal prantsatasid Kuressaares Tallinna tänaval sõiduteele ehitustellingud. Keegi õnneks kannatada ei saanud, kuid liiklus oli sündmuskohal mõnda aega häiritud.

Linnateatri kõrval oleva keskkonnaameti maja fassaaditöödeks paigaldatud tellingud tulid ehitaja sõnul lahti möödasõitnud veoauto tekitatud tuulest, kirjutab Saarte Hääl.

Elava liiklusega tänava ääres toimuvateks ehitustöödeks olid tellingute külge ohutuse mõttes kinnitatud kaitsekiled, mis toimisid õnnetuse hetkel purjena.

«Tellingud olid alles paigaldamisjärgus. Täna oli küll tuulevaikne ilm, aga möödasõitva auto tõttu võtsid need kiled, mis lubjatööde kaitseks tellingutele paigaldati, tuule alla ja õnnetus oligi käes,» ütles Olari Aavik firmast Arens Ehitustööd OÜ. 

Osa tellingutest sulges Kuivastu-poolse liiklussuuna, teine pool jäi rippuma murdunud tänavavalgustusposti najale. Samal ajal jätkus tänaval liiklus. Ohtu trotsides sõideti rahumeeli rippuva tellinguosa alt läbi. Seda tegid nii sõiduautod, liinibussid, jalgratturid kui ka jalakäijad. Mõni näitsik oli veel pahane, kui töömehed palusid tal teist teepoolt kasutada. 

Vaata pilti siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles