Video: mupo patrull põgeneb sündmuskohalt (17)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. mail Toompeal Kohtu tänav 5 oma kodukontori ees parkimiskeelu alas peatunud autoomanik lahkus autost vaid mõneks minutiks, olles eelnevalt auto aknale paigutanud ka parkimiskella. Sellest hoolimata jõudis munitsipaalpolitsei patrull vormistada mehele vahepealsel ajal 20-eurose parkimistrahvi.

Lisatud turvakaamera videos on näha, kuidas munitsipaalpolitsei patrull näeb auto juurde naasnud trahvitavat ja loobub seetõttu algsest plaanist panna trahviteade auto akna vahele. Mupo patrull lahkub kiiruga sündmuskohalt kodanikku rikkumisest teavitamata. Trahviteade saadeti autoomanikule hiljem postiga. Omanik lubab trahvi kohtus vaidlustada.

Munitsipaalpolitseiametilt täpseid kommentaare saada ei õnnestunud. Mupo avalike suhete peaspetsialist Meeli Hunt ütles Postimehele, et sündmuse kohta võetakse patrullilt seletus ja kujundatakse lõplik seisukoht.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles