Mupo peletas Asula tänavalt kodutuid kasse ja inimesi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna munitsipaalpolitseinikul Pavel Boitsovil oli sel nädalal kummaline tööülesanne: alustada menetlust kodutu mehe suhtes, kelle kass oli rünnanud koeraga jalutanud inimest.

See kõik juhtus kesklinna lähedal, Asula tänava ja jalgpallistaadioni vahele jääval alal, kus laiuv võsa varjab mahajäetud garaažide ümber toimuvat. Mingil põhjusel läks üks mees oma koeraga just sinna jalutama ja seal ründas teda ühes garaažis koos poegadega pesitsenud emakass.

Kõlab naljakalt? Paraku on mupo tehtud fotodelt näha, et täiskasvanud mehel on rinnal parajad kriimustused ning kriimustada on saanud isegi kõrv. Ilmselt ei olnud juhtum ohvri jaoks sugugi naljakas. Lohutada võis ta ennast vaid sellega, et Eestis enam marutaudi ei esinevat.

Nii saadetigi Boitsov agressiivset kassi «menetlema». Inspektor kutsus kaasa loomade hoiupaiga loomapüüdja, kes pistis kassipojad puuri ja toimetas nad hoiupaika, kus püütakse neile kodud leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles