Loomkond sai tublisti täiendust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naarits Mummu pojad.
Naarits Mummu pojad. Foto: Kristel Nemvalts

Tartu Zoo Planet, kellel on plaanis suurem renoveerimine, kinkis loomaaiale osa müügis olnud eksootilisi loomi ja kolm oravat. Oravad kolisid laste loomaaeda. Turako, tuttvutt ja kuukabarra, Austraalias ja Uus-Guineal elutsev jäälindlane, kes on tuntud oma kõristava-kõkutava naerulagina poolest, hakkavad pärast karantiinis viibimist elama faasanite kompleksis.

Kesk- ja Lõuna-Ameerika päritolu peamiselt taimetoidulist väikekiskjat kinkažud, keda kutsutakse vahel ka öiseks hulkujaks või meekaruks, kuid kes meenutab oma ümara pea, ümmarguste kõrvade ja haardsabaga pigem mõnd primaati, võib aga edaspidi hea õnne korral – ikkagi ööaktiivne loom! – lõvimaja väikekiskjate ja primaatide reas näha saada.

Tallesid sünnib aina juurde. Rekordpäev oli möödunud laupäev, mil nägi ilmavalgust kokku 11 dagestani tuuri, siberi kaljukitse, tadžiki markuuri ja kameruni kääbuskitse tallekest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles