Heidi Hanso: maailmarännakud juhatavad sind koju

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maal on alati midagi teha, kuid see Heidit ei heiduta. Samuti on uue elukäiguga väga rahul Uma Säsil (6), Hendrik Raju (3) ja end samuti pereliikmeks pidav hani Bibibi.
Maal on alati midagi teha, kuid see Heidit ei heiduta. Samuti on uue elukäiguga väga rahul Uma Säsil (6), Hendrik Raju (3) ja end samuti pereliikmeks pidav hani Bibibi. Foto: Irina Mägi

Heidi lippab õuele, ämber käes, kaks allameetrist tegelast ning valge hani sabas. Tal on käre hääl, päikesepõlenud vitaalne nägu ning juba mõneminutise vestlusega saab selgeks tema lemmiksõna – äge. Väga õige sõna selle ägeda ja energilise naise kohta! «Oi, ma vist tõesti kasutan seda palju,» viskab ta muretult. Heidi Hanso astub sel suvel teleekraanile lustaka maaelusarjaga «Meie pere ja muud loomad», mille esimest osa saab näha juba esmaspäeva õhtul.

Kust sul tuli mõte oma maalekolimisest telesari vändata?

See ei olnudki isegi nii väga minu mõte! Ma olen sotsiaalmeedias hästi aktiivne postitaja. Ühel hetkel märkasid mu kolleegid, et ohoo – Heidi on ostnud endale maamaja! Varsti tehtigi ettepanek, kas ma oleksin ise valmis tootma sellest lustakat ja sooja maaelusaadet. Mõtlesin päris pikalt järele – kas panna ikka omad lapsed telekasse…  Aga siis sain aru, et see võiks olla tore kogemus, millest jääb mu lastele tulevikus hästi armas meenutus. Kuidas nad siin väikeste ja armastena ringi sebivad. Ja praktilise poole pealt – kuna ma seda saadet ise toimetan ja see on ikka palgatöö, siis vaevalt selliseid pakkumisi tihti tuleb, kus mulle makstakse minu omas kodus töötegemise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles