Parkimiskorra muutus sunnib ümber harjuma

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
31.Mai
Jakobi tänaval oli eile parkijaid tublisti vähem kui üleeile. Varem kuulus see tänav tasulise parkimise B-piirkonda, eilsest aga kallimasse, A-piirkonda.
31.Mai Jakobi tänaval oli eile parkijaid tublisti vähem kui üleeile. Varem kuulus see tänav tasulise parkimise B-piirkonda, eilsest aga kallimasse, A-piirkonda. Foto: Margus Ansu

Tartu parkimiskorra eilne muutus paistis osalt tänavailt selgesti välja. Fotodelt on näha, mismoodi erines tänavavaade vana parkimiskorra viimasel päeval ning uue parkimiskorra esimesel päeval kella kahe paiku pärastlõunal.

Tasuliseks muutunud Veski tänaval, kus palju on parkinud Eesti Rahva Muuseumi töötajaid, oli autosid palju vähem. Vähem oli autosid ka näiteks ülikooli taga Jakobi tänaval. Enamasti oli aga muutust võrdlemisi vähe märgata.

Tartu liikluskorraldusteenistuse juhataja Martin Nelis ütles, et hommikul oli Võru tänaval Väike-Tähest Riia mäeni üsna hõre. «Mis ongi asja eesmärk, et oleks võimalik kõrval olevaid asutusi külastada, mitte et kõik on 120 protsenti täis pargitud. Seda ärid kurdavad, et inimesed ei saa tulla,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles