Ksenja Sobtšak – opositsiooniline meediastaar

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenja Sobtšak – tuntud tele-, raadio- ja seltskonnatäht.
Ksenja Sobtšak – tuntud tele-, raadio- ja seltskonnatäht. Foto: SCANPIX

Paljusid eestlasi painab viimasel nädalal ilmselt küsimus, kes ometi on see noor võluv daam Venemaalt, kes meie riigi esirikkuri Oleg Ossinovski sünnipäeva juhtis. Ksenja Sobtšakki teab siiski iga staažikam Venemaa telekanalite vaataja.

34 ja pool aastat tagasi juristist isa ja ajaloolasest ema peres sündinud Ksenja õppis kodulinnas Peterburis nii balletti kui ka maalimist, ent lõpetas Moskva ülikooli hoopiski rahvusvaheliste suhete alal. Kiitusega, muide.

Kuna neiu oli sõnakas ja karismaatiline, sai temast juba  kõrgkooli päevil meediastaar. Pigem siiski seltskonnameedias – oli ta ju pikki aastaid üsna kollase temaatikaga tõsielusarja «Dom-2» juht ning ka muusikakanalis Muz TV eetrisse läinud «Blondiin šokolaadis» oli kõike muud kui tõsiseltvõetav ajakirjandus – seal kehastas Ksenja eluga rahul olevat rikast mõrda. Aga see oli naljakas! Tuntust kogus ta ka seltskonnaürituste tulihingelise väisajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles