Peaminister saabus ärajäänud lendude tõttu valitsuse istungile PPA kopteriga (10)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas.
Peaminister Taavi Rõivas. Foto: Mihkel Maripuu

Täna Kagu-Eesti valitsuse väljasõiduistungil osalev peaminister Taavi Rõivas pidi eilse öö veetma Kopenhaagenis, kuna lennufirma SAS jättis ära nii hommikuse kui ka õhtuse lennu Tallinna.  Ära jäänud lendude tõttu kasutas peaminister Kagu-Eestisse jõudmiseks PPA kopterit.

Valitsuse kommunikatsioonibüroost öeldi ERR-i uudisteportaalile, et peaminister Rõivas jõudis Eestisse alles täna hommikul kella 10 paiku.

Taavi Rõivas teatas enda hilinemisest ka enda Twitteris. «SAS suutis tühistada nii hommikuse kui õhtuse lennu,» kirjutas Rõivas, kes lisas säutsule märksõna #Frustrated_in_CPH ehk frustreeritud Kopenhaagenis.

Kell 11 pidi aga Rõivas olema juba Kagu-Eestis Piusa kordonis algaval valitsuse väljasõiduistungil, mistõttu lendas ta sinna PPA kopteriga. «Kui peaminister ei oleks kopteriga tulnud, oleks pikalt planeeritud kabinetinõupidamine ära jäänud, sest kabinetinõupidamisi ei saa ilma peaministrita läbi viia,» nentis valitsuse meedianõunik Helin Vaher ERRile.

«Istung algas kell 11 ja 45 minutit sellest jõudis juhatada Margus Tsahkna, kes täitis peaministri ülesandeid,» lisas Vaher.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles