Mida on Prantsusmaa teinud, et Jumal ta peale nii vihane on?

Kerstin Meresma
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgium
Belgium Foto: ALASTAIR GRANT/AP

Prantsusmaa, kus praegu on käimas Prantsuse lahtised meistrivõistlused tennises ja kus seitsme päeva pärast peaks algama Euroopa meistrivõistlused jalgpallis, on juba üle elanud terrorirünnakud ja vaevleb laialdaste streikide käes. Nüüd lisaks seal veel uputab. 

«Mind on petetud!» hüüdis Hispaania tennisemängija David Ferrer pärast järjekordset mängu peatamist tugeva vihma tõttu. Prantsuse lahtised meistrivõistlused tennises on nüüdseks ainus suuremahuline võistlussari tennises, kus ei ole kaitset vihma eest, mis tähendab, et iga suurema saju korral tuleb mäng katkestada. 

Tennisevõistlustel on ette tulnud märkimisväärseid hilinemisi ja paljud pealtvaatajad tunnevad ennast tagasihoidlikult öeldes petetuna. Nägemata jäänud matšide eest saab piletiraha küll tagasi, kuid see tee läbimärgi fänne just palju rõõmsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles