Blok: Jaan Toots toetab maaelu jätkusuutlikku arengut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Blok.
Andrus Blok. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rahvaliidu esimees Andrus Blok põhjendas Jaan Tootsi saamist erakonna peaministrikandidaadiks sellega, et tema põhimõtted ja nägemused ühtisid Rahvaliidu omadega, milleks on maaelu jätkusuutlik areng ja maaelu toetamine.

«Andrus Ansip on ju pika aega olnud peaminister. Eks igal erakonnal on omad valikud ja eks Rahvaliit pidi ka üles seadma oma peaministrikandidaadi,» põhjendas Blok Postimees.ee’le erakonna valitsusjuhi kandidaadi valikut.

«Jaan Toots on pikka aega olnud väga väärikatel ametipostidel alates kantslerist, siis on ta olnud ühiskondlikel ametipostidel nagu rattaliidu president,» sõnas Blok.

Läbirääkimised Jaan Tootsiga, et ta lööks koos Rahvaliiduga kaasa riigikogu valimistel olid Bloki kinnitusel pikad ja algasid juba suvel.

«Eks need läbirääkimised algasid tõsisemalt siis, kui minust sai erakonna esimees,» lisas Blok.

«Kindlasti teeb selliste inimeste tulek poliitikasse, kes on asja kõrvalt vaadanud, poliitikat mitmekesisemaks ja kahtlemata on tal ka midagi poliitikale anda,» uskus Rahvaliidu juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles