Ossinovski: vaid sotsid on julgenud EKRE radikaalsusele vastanduda (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski stuudios
Jevgeni Ossinovski stuudios Foto: Videokaader

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski ütles eile Postimehe otsestuudios, et tema hinnangul on ainsad ausad erakonnad Eesti poliitikas Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) ja sotsid, sest teised on jäänud oma seisukohtades inimõiguste küsimuses ebamääraseks.

Ossinovski selgitas, et küsimusele, kas Eesti ühiskonna vundamendiks on universaalsed inimõigused ja austus iga inimese suhtes ka tema erinevustes, on võimalik vastata «jah» või «ei». Selles küsimuses on Ossinovski hinnangul ausalt oma seisukohta väljendanud vaid sotsid ja EKRE.

Sotsid on esimehe sõnul ainsad, kes on avalikult julgenud end vastandada EKRE radikaalsele poliitikale, samas kui teised erakonnad on jäänud ebamääraseks. «Arvan, et asjade kohta tuleb öelda otse. Rassisti tuleb nimetada rassistiks,» ütles Ossinovski, kes tõi välja, et EKRE on ellu kutsutud selleks, et ajada Eesti inimesed omavahel tülli, mis võib olla ka julgeolekuohuks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles