Mürk-Dubout asub juhtima Tallinna lennujaama

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Mürk-Dubout
Piret Mürk-Dubout Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Lennujaama nõukogu otsustas juhatuse esimehe kandidaate sõeludes Piret Mürk-Dubout’ (46, pildil) kasuks.

Poolte vahel algavad läbirääkimised ametilepingu täpsemate tingimuste üle ning leping loodetakse allkirjastada pärast 27. juunil toimuvat nõukogu koosolekut, kirjutas ERR.

Mürk-Dubout töötas mai keskpaigani Telias erakliendi ja turundusüksuse direktorina, ta on olnud TeliaSonera Grupi äriarenduse üksuse juht ning töötanud telekomivaldkonnas kokku rohkem kui 15 aastat.

Mürk-Dubout’ sõnul sai ta vähem kui kuu ajaga üle kümne tööpakkumise. «Minu jaoks on oluline tegutseda valdkonnas, millel on missioonitunnetus ja väga suur väärtus Eesti riigi jaoks,» rääkis ta Äripäevale.

Mürk-Dubout lisas, et tal on Tallinna Lennujaamale jah-sõna ütlemiseks vaja veel teatud üksikasjad üle rääkida.

«See on Eesti riigi jaoks väga strateegiline objekt ja väga strateegiline valdkond Eesti majandusarengu jaoks,» märkis ta. «Tegemist on ka rahvusvaheliselt väga avatud ja suhtlust võimaldava valdkonnaga.»

Tallinna lennujaama juhtis ligi 20 aastat Rein Loik, kes esitas veebruaris tagasiastumispalve, mis 1. märtsil rahuldati. Lennujaama juhatus on sellest ajast jätkanud kaheliikmelisena, juhatusse kuuluvad finantsdirektor Anneli Turkin ning käitusdirektor Einari Bambus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles