Lumelinn avatakse Snelli tiigi ääres 12. veebruaril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumememm.
Lumememm. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna kesklinna vanema asetäitja Jüri Lump kinnitas, et kui ilmataat vähegi lubab, avatakse lumelinn Snelli tiigi ääres 12. veebruaril, ettevalmistustööd algavad aga 1- 2 nädalat varem.

Linnaosavalitsus on lumelinna rajamiseks praegu kavandanud 6400 eurot, kuid lõplik summa võib veel muutuda, sõltuvalt läbirääkimistest ettevõtmise eestvedajatega.

Kui kõik asjad on lõplikult paigas, kutsub kesklinna valitsus võistkondi üles lumelinna ehitama. Eelmiste aastate kogemus on näidanud, et osalevad koolid, erinevad firmad ja lihtsalt sõpruskonnad.

23. jaanuaril avab aga Kadrioru park uksed imelisse maailma, kus kõigil soovijail on võimalik meisterdada lumememmesid.

Kadrioru pargi projektijuhi Caspar Lootsmanni sõnul saab iga registreerunud võistkond enda käsutusse lumekuubiku mõõtmetega 100 x 90 x 150 sentimeetrit, millest tuleb kahe tunni jooksul lumememm meisterdada. Parimatele paneb Kadrioru park ja MTÜ Valgusfestival välja auhinnad.

Lumememmi saab Kadrioru pargis imetleda 23. jaanuaril alates kella kolmest pärastlõunal. Memmede ehitamiseks saab võistkondi registreerida aadressil lumememm@kadriorupark.ee või pargi lustlas aadressil A.Weizenbergi 33. Kindlasti tuleb ära märkida võistkonna nimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles