Ossinovski: erakonnad on ebajärjepidevad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Peale Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) on erakonnad oma Eesti tulevikku puudutavates seisukohtades ebaselged või ebajärjepidevad, lausus laupäeval Jõhvis sotsiaaldemokraatide üldkogu kõnes erakonna esimees Jevgeni Ossinovski.

Ossinovski märkis kõnes, et laupäeval oma sünniaastapäeva tähistanud Eesti lipp sümboliseerib riiki, mis põhineb väärtuspõhisel koostööl Euroopa Liidus ja NATOs, austab iga inimese vabadust ning arendab eesti keelt ja kultuuri.

«Viimase aasta jooksul oleme aga näinud selle lipu kantud väärtuste tundmatuseni moonutamist küüniliste poliitiliste oportunistide poolt. Vabandage, pean ütlema otse: neid väärtusi on rüvetatud ja labastatud. Aina enam näeme Eesti ühiskonna põhiväärtuste teadlikku ja süstemaatilist lammutamist,» ütles ta oma kõnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles