Aegna laevaliin töötab kuus päeva nädalas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesta.
Vesta. Foto: Heiki Rebane/BNS

Alates 6. juunist kuni 31. augustini sõidab reisilaev Vesta Tallinna Kalasadama ja Aegna saare vahet kuuel päeval nädalas - puhkepäev on teisipäev.

Pileteid saab osta eelmüügist kuni kaks  tundi enne laeva väljumist.  Laevale pääs ja kohapealne piletimüük algab 30 minutit enne reisi algust. Eelmüügis müüakse kuni 35 reisija kohta, laev mahutab 47 reisijat. Alates 1. juunist 2015 kehtib Tallinna elanikele isikustatud ühiskaardi esitamisel üldjärjekorras eelis ning igale väljumisele reserveeritakse ka kaks kohta Aegna saare elanikele, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Nimetatud soodustuste kasutamiseks peab olema sadamas kohal vähemalt 15 minutit enne laeva väljumist. 

Tallinlastele kehtib tasuta sõidu õigus, mida saab kasutada vaid kohapeal elavas järjekorras isikustatud ühiskaardi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel.

Lisainfo Kihnu Veeteede veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles