Savisaar teatas valmidusest kandideerida riigipeaks (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar teatas täna Tallinnas rahvusraamatukogus peetud kõnes valmisolekust kandideerida presidendiks.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar teatas täna Tallinnas rahvusraamatukogus peetud kõnes valmisolekust kandideerida presidendiks. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar pidas eile Tallinnas rahvusraamatukogus kõne, teatades, et on valmis osalema presidendivalimistel, kui erakonna volikogu otsutab ta valida Keskerakonna presidendikandidaadiks.

Savisaar lubas oma kõnes, et presidendiks saades ajaks ta keskerakondlikku poliitikat. «Mina ajaksin Kadriorus sama poliitikat, mis ma ajan täna Toompeal Keskerakonna büroos ja mida me ajame Vabaduse väljakul Tallinna linnavalitsuses,» lubas ta.

Peale Savisaare on keskerakondlastest seni oma valmisolekust presidendiks kandideerida teatanud riigikogu keskfraktsiooni asejuht Mailis Reps, riigikogu liige Peeter Ernits ja Marina Riisalu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles