Vägivalda kasutanud Ojasoo kahetseb tehtut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Ojasoo.
Tiit Ojasoo. Foto: Andres Haabu

Omavaheliste suhete pinnalt tekkinud tülis jaanuaris teatri NO99 kaastöötajale kätega kallale läinud teatri kunstiline juht Tiit Ojasoo palub juhtunu pärast vabandust ja kahetseb oma tehtut.

«Igasugune vägivald on selgelt taunitav,» toonitas Ojasoo. «Sellele ei ole mitte mingisugust õigustust ja mul on väga kahju, et selline juhtum aset leidis. Mul on tõsiselt väga kahju. Ja veel kord: vägivald ei ole kunagi mingisugune lahendus. Selleni ei tohikski ükski olukord viia.»

Teatrijuhi sõnul viis vägivalla kasutamiseni arusaamatus kahe inimese vahel, kes olid sel hetkel võrdses positsioonis. «Mina tegin vea ja üritan seda kõigiti parandada,» lisas ta. «Ükskõik mis olukorras peab suutma lahenduse leida kuidagi teistmoodi. Mul on väga kahju, et mina seda ei suutnud. See juhtus esimest korda minu elus ja ma loodan, et seda kunagi enam ei juhtu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles