Pirita randa jõudis puhas vesi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sanitaarkonteiner Pirita rannas.
Sanitaarkonteiner Pirita rannas. Foto: Andre Hanimägi

Tallinna kommunaalameti tellimusel veeti Pirita randa vee- ja kanalisatsioonitorustikud ning ehitati välja ranna kolmas sanitaarsõlm, mille maksumuseks kujunes ligi 83 000 eurot.

Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder ütles, et kolmas sanitaarsõlm võimaldab pakkuda paremat rannateenindust ja võimaldab randa edasi Viimsi poole arendada. «Paigaldasime uuele sõlmele neljanda mehitatud konteineri, kus saab käia tasuta WCs, duši all või võtta joogivett,» rääkis Mölder. Täiendava sanitaarkonteineri rent ja hooldamine rannahooajal läheb linnaosavalitsusele maksma pea 10 000 eurot.

Uus sanitaarsõlm võimaldab linnaosa vanema sõnul ka senist sinilipu ala järgmistel aastatel pikendada, sest nüüd on võimalik karme keskkonnakriteeriumeid täita. «Ootan põnevusega ka rannaala detailplaneeringut, mille ettevalmistustööd käivad, et rannaarendus viimaks taas käima lükata,» lausus Mölder. Lisaks uue vee- ja kanalisatsioonisõlme väljaehitamisele ja sanitaarkonteinerile läheb ranna korrashoid sel aastal maksma ligi 85 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles