Isal ja emal lasub oma laste kallal vägivallatsemise süüdistus (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdistuse järgi põhjustas Kristjan oma tol hetkel viiekuusele lapsele tervisekahjustusi, mille tagajärjel on laps invaliidistunud.
Süüdistuse järgi põhjustas Kristjan oma tol hetkel viiekuusele lapsele tervisekahjustusi, mille tagajärjel on laps invaliidistunud. Foto: SCANPIX

Harju maakohtus läheneb lõpule kohtuprotsess noore isa ja ema üle, kellel lasub süüdistus oma laste kallal vägivallatsemises.

Süüdistuse järgi põhjustas 35-aastane Kristjan eelmisel suvel oma tol hetkel viiekuusele lapsele tervisekahjustusi, mille tagajärjel on laps invaliidistunud. 32-aastast Maritit süüdistatakse aga sama lapse järjepidevas hooletusse jätmises. Lisaks süüdistatakse nii Kristjanit kui ka Maritit oma teise ühise lapse korduvas kehalises väärkohtlemises.

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas Kristjanile süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises ja Maritile kannatanu ohtu asetamises. Lisaks süüdistatakse neid mõlemaid ka kehalises väärkohtlemises.

Kannatanute terviseandmete kaitseks on kohtuistungid kuulutatud kinniseks. Samas on protsess jõudmas lõpule ning 15. augustil on plaanis juba kohtuvaidlused.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles