Valdo Randpere lendas kuluhüvitiste eest Taisse (32)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere on olnud seotud kinnisvaraprojektiga Tais juba mitu aastat. Ban Huay Yangi puhkekülas kuulub talle endale samuti üks maja. Pilt on tehtud Tais läinud talvel.
Valdo Randpere on olnud seotud kinnisvaraprojektiga Tais juba mitu aastat. Ban Huay Yangi puhkekülas kuulub talle endale samuti üks maja. Pilt on tehtud Tais läinud talvel. Foto: Erakogu

Reformierakonna riigikogu fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere käis läinud talvel tööajast kaks ja pool nädalat Tais oma lõunamaakodus, vormistas selle lähetuseks ning küsis poole lennupiletite rahast kuluhüvitisena tagasi.

Riigikogu esimees Eiki Nestor (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) kinnitas, et ta ei ole küsinud ega küsiks eales praamipiletite eest kuluhüvitist ega nimetaks seda lähetuseks, kui ta sõidaks Hiiumaale suvekoju ja kohtuks teel sinna Hiiu maavanemaga.

Aga just sellise ja pealekauba veel märksa eksootilisema trikiga sai hakkama Valdo Randpere. Ta sõitis talvel vabariigi aastapäeva paiku kaheks ja pooleks nädalaks Taisse oma lõunamaakoju, väidetavalt kohtus teel olles Eesti aukonsuliga Tais ning paari kohaliku senaatoriga ning lasi poole lennupiletihinnast – tuhandeeurosest edasi-tagasi piletist 500 eurot – riigikogu kuluhüvitistest kinni maksta.

Kommentaarid (32)
Copy
Tagasi üles