Kodutu mehe pussitas Keskturu juures surnuks võhivõõras

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussitamine Keskturu juures.
Pussitamine Keskturu juures. Foto: Martin Ilustrumm

Harju maakohtu loal võeti täna vahi alla 28-aastane varem kriminaalkorras karistamata mees, keda kahtlustatakse ööl vastu pühapäeva Tallinnas Keskturu juures talle tundmatu kodutu mehe surnuks pussitamises.

26. juuni öösel kella 00.17 ajal teatati politseile Keskturu peatuse läheduses pingil lebavast teadvuseta mehest. Kohale saabunud kiirabiarstid elustasid 44-aastast torkehaavadega meest, kuid tema elu ei õnnestunud päästa.

Politsei pidas paarkümmend minutit pärast kuriteost teada saamist sündmuskoha lähistelt kinni 28-aastase meesterahva. 

Praeguseks hetkeks on prokuratuur esitanud 28-aastasele varem kriminaalkorras karistamata mehele kahtlustuse tapmise toimepanemises.

«Seni kogutud tõenditest nähtuvalt ei olnud ohver ja kahtlustatav omavahel varasemast tuttavad, mistõttu tapmise täpsed motiivid selgitab välja kriminaalmenetlus,» lausus ringkonnaprokurör Kelly Kruusimägi.

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas täna taotluse kahtlustatav eeluurimise ajaks vahistada ning Harju maakohus rahuldas esitatud taotluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles